31.8.14

Thor 1-Ablam iyleşiyor



Güç sahibi ve kendini beğenmiş Thor dünyaya gönderilir. Karanlık güçler dünyayı yok etmek üzere yola koyulduğunda Thor kahramanlığın ne anlam ifade ettiğini anlamaya başlayacak ve ona göre hareket edecektir.










Ablamın Marvel hastalığı tüm Marvel filmlerini izlemeden geçmeyecek.Bu gün de Thor'u izledik,ablamı bilmem ama benim çok hoşuma gitti. :)

Aslında Thor'u biraz Demir adam'a benzettim.Sadece Thor kibirli ve kendini beğenmiş,Demir adam ise rahatına düşkün ve sorumluluk özürlü.Aralarındaki benzerlik ise ikisinin de değişmesi.Evet,ikisi de değişiyor ve kahraman oluveriyorlar.Babası tarafından sürgüne gönderilen Thor, dünyaya indiğinde talihe bakın ki, bir araba ona çarpıyor.Thor önünde üç kişiyi,iki bilim adamı kızı ve bir yaşlı adamı görünce hemen kendini savunuyor tabi.Başta Thor'un bir kaçık olduğunu düşünen insanlar,sonrasında ona inanıyorlar,hatta bilim adamı kızlardan biri olan Jane,Thor'a aşık oluyor.Ama bazı nedenlerden dolayı Thor Asgard'dan dünyaya geri dönemiyor. (Spoiler yok.) :)

Çok eğlenceli ve bakılması gereken bir Marvel filmiydi.Bu film bana kardeşler arasında hiçbir zaman küslük ya da düşmanlık olmaması gerektiğini hatırlatıyor. :)

İşte bu da Asgard'da savaş başlatan meşhur kötü Loki.Yenilmezler filmini izleyenler Loki'nin orada da gücü ele geçirmeye çalışmasını ve sözde barış yaratmasını izlemiştir.Yenilmezler'in başını çok belaya sokmuştu,burada da üvey kardeşi Thor ile bir savaş içerisinde. :/



Thor için seçilen oyuncu da bence Thor'a uyuyor;başlarda kibirli ve kendini beğenmiş Thor Asgard için savaşıyor ve diğer Marvel kahramanları gibi bir kahraman oluyor. :)




 Thor'un Jane'e,dünyaya geri dönememesi de bana az da olsa Kaptan Amerika'nın ikinci filmini hatırlattı.Tabi Kaptan Amerika'nın durumu daha kötü ve daha acıklıydı,o yüzden Thor'un durumu ile boy ölçüşemez. :/

Demir adamın ikincisine ve üçüncüsüne,Hulk'ın ikincisine baktıktan sonra Thor'un ikincisine ve üçüncüsüne de zevkle bakacağız.Marvel hastalığımız böylece yavaş yavaş geçiyor. :)

Marvel'in birli,ikili,üçlü tüm filmlerine bakmayı sizlere şiddetle tavsiye ederim.Kaçınılmaz'ı siz de yaşayacaksınız,bir deneyim diyerekten Kaptan Amerika'nın ilk filmine baktığınızda Marvel'in diğer tüm filmlerine bakmaktan kendinizi alamayacaksınız.Ama merak etmeyin,hepsi harika filmler.Sizi temin ederim. :)

Son olarak Parmak kız'dan masallar bloğunu mimliyor ve paylaşımımı burada bitiriyorum. (E hep o mu beni mimleyecek,bir kere de ben mimleyeyim.) :)

Bakmak için işte Thor 1'in fragmanı:



İYİ SEYİRLER! :)
Alida Marmaris





2 yorum:

  1. thor da güzel bütün diğer kahramanlar da bak volverine deeee :)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar