26.2.18

BLOGGER TAKİP ETKİNLİĞİ




           

Selam dünya ben Menolly!



Bir döngü olmaya başlayan büyük blogger etkinliğini ben de duyuruyorum,yaymaya devam edebiliriz.Herkes bir birini tanısın,herkesi bekliyorum :)

yazı Blogdaki Cin'den alınmıştır ~


Yepyeni bir blog keşif etkinliği başlatıyoruz.Etkinliğimizin bir süresi yoktur bir yıl,iki yıl sonra bile gelseniz kabulümüzdür.Biliyoruz ki hala bloguna önem veren ve onu geliştirmek için çabalayan fakat takipçisi sayısı artmadığı için üzülen çok sayıda arkadaşımız var.Bizde instagramda çok moda olan takip etkinliklerinden etkilenerek bloggerlar için blog takip etkinliği yapmaya karar verdik.

Yapacağınız işlemler son derece basit ve etkili,kurallara herkesin uymasını rica ediyorum bu şekilde etkinliğimiz başarıya ulaşabilir.Blogları takip ettikten sonra bile birbirimize ziyaretlerimizi sürdürürsek tıklanma,yorum sayımız artar ve site trafiğimiz olumlu yönde etkilenir.

Gelelim kurallara:

-Aşağıda linkleri bulunan bloglara tıklayıp izleyiciler bölümünden yani GFC butonundan  takibe alalım.O bloglarda bulunan bu yazıyı bularak altına yorum yazalım.Bu şekilde bütün arkadaşlarımız sizlere geri dönüş sağlayacaktır.Geri dönüşler anında olmayacaktır çünkü herkes vakit bulup da her gün internete giremeyebiliyor fakat mutlaka bir kaç içinde bütün arkadaşlar takibe alarak bloglarınıza yorum yapacaktır içiniz rahat olsun.

Yorum yapan diğer arkadaşlarında bloglarına giderek "Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim."diyerek yorum yaparsanız eminim bütün arkadaşlar bir kaç gün içinde geri dönüş yapacaktır.

Ayrıca bu yazının tümünü bozmadan sadece en alt kısma kendi blogunuzun linkini ekleyerek blogunuzda yayınlayabilirsiniz.Böylece daha çok kişiye etkinlik yayılır ve sonradan paylaşanların sayfalarında sizinde adınız görünür bir tür blog takip zinciri oluşur.

-Bu yazıyı Google Plustada paylaşalım yani +1 yapalım ki bir çok blogger yazımızı görsün daha büyük kitlelere ulaşabilelim.

Ve gelelim linklere:


1-http://kelebeketkisi39.blogspot.com.tr/
2-http://neselisusevim.blogspot.com.tr/
3-http://alevkaraca.blogspot.com.tr/
4-https://morrmenekse.blogspot.com.tr/
5-http://www.idilob.com/ wordpress tabanlı site. Mail abonesi olalım lütfen
6-http://yelizinkesifleri.com/ wordpress tabanlı site. Mail abonesi olalım lütfen
7- http://www.sosyalanneyim.com/
8- https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/
9- https://www.maryslife.net/  wordpress tabanlı site.Mail abonesi olalım lütfen
10- https://www.lerzankaradan.com
11- https://esratakim.blogspot.com.tr
12- https://www.masalzehra.com
13- http://www.beautybygizzy.com
14- http://www.seydaningunlugu.com
15- http://www.bahceperim.blogspot.com.tr
16-https://seymenleyla.blogspot.com/

 Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.
Lütfen wordpress bazlı olan sitelerimize e-mail ile abone olalım çünkü bu tür sitelerde izleyiciler butonu olmuyor.

Büyük blog takip etkinliği mize her türlü blog davetlidir.Sonuçta birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.Blog keşif etkinliği,blog takip etkinliği, takip etkinliği hepimize yararlı olur umarım.Sevgiler...

 Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.

Lütfen wordpress bazlı olan sitelerimize e-mail ile abone olalım çünkü bu tür sitelerde izleyiciler butonu olmuyor.

Büyük blog takip etkinliği mize her türlü blog davetlidir.Sonuçta birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.Blog keşif etkinliği,blog takip etkinliği, takip etkinliği hepimize yararlı olur umarım.
Sevgiler...

Logo Design by FlamingText.com

25.2.18

Okudum Bitti - Məmməd Səid Ordubadi - Qılınc və Qələm (1 və 2-ci cild)


memmed seid ordubadi qılınc ve qelem ile ilgili görsel sonucu

 Selam dünya ben Menolly!

 Daha bu gün bitirdiğim harika bir kitaptan bahsetmek için buradayım.Geçen yılın sonbaharı zamanlarından okumakta olduğum ve sonunda ikinci cildinin son sayfasına ulaştığım Kılıç ve Kalem"den bahsedeceğim.

24.2.18

Okudum Bitti - Arthur Conan Doyle - Baskervill'lerin Köpeği

arthur conan doyle baskervillerin köpeği ile ilgili görsel sonucu



Selam dünya ben Menolly!

Yılın 'hiç bir şeye zaman ayıramıyorum ne kötüyüm ben' zamanları. Kışın sonu,mart öncesi.Bu yıl neredeyse hiç yüzünü görmediğimiz kışa elveda ederken,bir yandan da herhalde artık martta yağacak karı bekliyoruz.Bu zamanlar yılın en yoğun zamanları olmasıyla birlikte,aynı zamanda yavaş yavaş yazın geldiği zamanlar.

Gerçi kış nasıl başladı da bitti bilmiyorum ya neyse.Kar yağmadı ya kar yağmadı resmen!

Bu iki ayda çok pasiftim,bu yüzden daha aktifleşmek istiyorum.Derslerim gittikçe ağırlaşırken,kafamı kaşımaya zamanım yokken,bir yandan da kitap bitirmeye çalışıyorum.
 Gerçekten ocak ve şubat nereye gitti bir fikrim yok...

Aslında haftalar önce bitirip okul kütüphanesine iade ettiğim ama günlerdir yorumunu erteleyip durduğum bir Arthur Conan Doyle kitabı.

Ben polisiyeye bayılırım,bilenler bilir.Bir sürü polisiye kitabı okumak istiyorum ilerleyen zamanlarda da,ayrıca farkettim de okumuş olduğum kitaplar arasında konusu ve karakterleri en çok aklımda kalanlar polisiye kitaplar oluyor.

Herneyse,yoruma geçelim.
Sör Charles Baskerville korulukta ölü bulunduğunda, bunun bir kalp krizi olduğu düşünülmüştü. Ama Dr. Mortimer bu işin altında başka şeyler olduğundan emindi. İmkânsız gibi gelse bile o, bu bölgede insan avına meraklı bir cehennem zebanisi köpeğin varlığına inanıyordu. Onun teorisine göre; bu köpek yüzyıllardır Baskerville ailesinin erkeklerini öldürmekteydi.

Baskerville mülkünün mirasçısı, Kanada'dan ülkesine dönmek üzereyken, Dr. Mortimer, Sherlock Holmes'ten bu gizemi çözmesini rica etti. Çok korkuyordu; çünkü Sherlock Holmes bu gizemi çözemezse eğer, Baskerville ailesinin son erkek üyesi de bu köpek tarafından öldürülecekti.

Gözünü budaktan esirgemeyen Sherlock Holmes ve onun sadık yardımcısı Dr. Watson'ın bu gizemi çözebilmek için türlü maceralara girdiği bu hikâye, Sör Arthur Conan Doyle'un en gözde öykülerinden biridir.



Polisiye diyince,akla gelen ilk isim Sherlock Holmes karakterinin yaradıcısı Sör Arthur Conan Doyle'dan yine tek nefeste biten enfes bir kitaptı Baskerviller'in Köpeği.
(ne cümleydi ama)

Conan Doyle'un en sevilen kitaplarından,hep de her yerde duyuyordum ama bir türlü okumaya fırsat bulamamıştım,fakat sonunda okudum!


Evet,kitapta köpekten bahsediliyor,ama öyle böyle bir köpek değil,asırlar boyu bir ailenin başına bela olmuş bir köpek.Peki bu korkutucu köpek efsane mi gerçek mi?

Sherlock Holmes'un en iyi macerası olduğunu söyleyemesem bile(bence en iyisi değil),bir çok bölümü ile beni şaşırtan bir kitap olduğunu itiraf etmeliyim.

Kitabın sonlarına kadar köpeği çok merak ettim,ama düşündüğüm kadar büyük bir şey olmadı.
Suçluyu tahmin edebildim,zaten kendini fazlaca ele veriyordu.Sonları özellikle heyecanlıydı,okurken çok zevk aldım.

Dediğim gibi en iyisi değil ama,okurken zevk alacağınız kesin :)

Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^ 
Logo Design by FlamingText.com

18.2.18

Leon - The Professional


Görsel sonucu

Selam dünya ben Menolly!

Kaos dolu bir hafta geçirdim.Çok çok yoruluyorum bu aralar.
Fakat,bu hafta bir çok güzel şey de yaptım.Bu filmi izlemek aralarında en güzeliydi.
Leon(türkçe çevirisi ile Sevginin Gücü), adını duyduğum ve çok merak ettiğim bir film olsa da izlemeye fırsat bulamamıştım.
Ve,sonunda geçtiğimiz haftanın başlarında izledim.

11.2.18

Grup Tanıtımı - The Rose


Selam dünya ben Menolly!

Yazılarımızın arasında uzun uzun aralar veriyorum,biliyorum,fakat bunun bir sebebi var.Sebebi okulum ve yoğunluk.Ya bloga girmeye,internete girmeye zaman bulamıyorum ya da yorulmuş oluyorum ve yazamıyorum.Bu yüzden endişelenmeyin,buralardayım,ama biraz zor yazı yazıyorum bu aralar.
tabii endişelenen varsa Menolly der sevgili iç sesim.

4.2.18

Mim - Sinema ve Ben



Selam dünya ben Menolly!

Nabersiniz?
Nişandan yeni döndüm yorgun argın.Canım kuzenimin nişanı.Bir 'tebrikler'inizi alırım :D
Öneri Makinesi mimledi beni,ardından da Deep mimleyince koltuklarım kabardı.Çok mutlu oldum şaka bir yana.Her ikisini çok severim.Teşekkür ederim çok çok.
Öneri Makinesi mim
Deeptone mim

Hadi başlayalım minna!
not: Aslında ben çok film izlemiyorum,kitaplar daha iyidir.O yüzden ilk başta ne yazacağımı şaşırmıştım ama bir şeyler ortaya çıkarmaya çalıştım.Film de izlerim de,animeciyim ben daha çok,anime,animasyon falan.
bu arada filmlerin çoğunu çocukluğumdan beri ablamla seyrederiz canım ablam benim ^^

Okuduğum bloglar