6.9.14

Polisiye tutkum-Bayan Mallard'ın maceraları

 Şimşek kız'ın güncesi'ni okuyanlar benim polisiyeye,gizeme,gerilime olan merakımı bilirler.Önüme bir polisiye kitabı çıksa,yalayıp yutarım.Yanlış anlamayın,polisiyeyi fantastik türden daha fazla sevdiğim yok,ama tanrı biliyor ya,polisiye filmlere,dizilere,kitaplara ve çizgi filmlerine balıklama dalıyorum. :)

Kitap tanıtımı-Holly Bourne-Sen benim diğer yarımsın



Dünyada birbiri için yaratılmış kaç insan vardır?

Ruh ikizleri; yalnızca onlar bu büyüyü taşır. Toprağa düşen yıldırım kadar nadir gelirler dünyaya. Ama bir araya gelip âşık olduklarında... İşte o zaman, toprak ikiye bölünür. Gökyüzü deryaya, derya ateşe hücum eder. Kargaşa yağar evrenin her bir köşesine, sel olur...

Zarlar atılır, yıldızlar kesişir; ardından Poppy ve Noah düşürür toprağa o ilk kıvılcımı. Fakat o şey, iki büyülü ruhun karşısında durmaktadır, sanki görünmez bir duvar gibi. Felaket, kıyamet, ölüm; engelleyebilir mi kucaklaşmasını alacakaranlıkla gecenin?

"Gerçek aşkın karşısında kim durabilir?"

"Korkusuz, taze, ateş kadar sıcak bir roman: Sen Benim Diğer Yarımsın. Kesinlikle soluksuz okuyacaksınız."
-Amazon-

"Herkes hayatında bir defa da olsa ruhunun derinliklerinde gerçek aşkı tatmıştır. İşte bu kitap size o tadı tekrar hatırlatacak."
-Usbourne Yayın Grubu-

"Evreni kaosa sürükleyen sıradan âşıkların, sıra dışı aşk hikâyesi. Bu roman kalbinizi ateşe verecek. Tıpkı benimkini verdiği gibi."
-C. J. Skuse-

"Romeo ve Juliet'i bir kenarda tutun ve Poppy ve Noah'la tanışın."
-The Lancashire Evening Post-

Okuduğum bloglar