12.9.17

Okudum Bitti - Garry Small,Gigi Vorgan - Bir Psikiyatristin Gizli Defteri



bir psikiyatristin gızlı defterı ile ilgili görsel sonucu
Selam dünya ben Menolly!

Uzun uğraşlar sonucu bitirdiğim ama okurken aşırı keyif aldığım bir kitaptan bahsedeceğim.Bir Psikiyatristin Gizli Defteri,muhtemelen çoğunuzun duymuş,hatta çoktan okumuş olduğu bir kitap olsa da ben daha bir kaç gün önce bitirdim.
Bir ara adını heryerde duyduğum,bir sürü insanın benden önce bitirdiği ve benim beynimi uzun süredir kurcalayan kitaptı,bir türlü elim gitmiyordu ama.Sonunda okumayı başardım ve değim yerindeyse bayıldım.




bir psikiyatristin gızlı defterı ile ilgili görsel sonucu

Öncelikle acayip beğendim,çılgınca beğendim.Kitapta bahsedilen vakalardan çok keyif aldım,beni şaşırtan bir sürü garip olay vardı.Ayrıca,bu kitabın psikiyatri açısından da bilgi verdiğini düşünüyorum,yani az da olsa.

İlk önce uzunluğu gözümü korkutsa da oldukça rahat bir şekilde bitirdim,akıcıydı.Bir de yüksek sesle kendi kendime okuma huyu edinmiştim bu kitabı okurken,çok zevkli oluyordu :D

Ana karakterimiz Garry Small'a bayıldım desem yeridir,analizleri ve çözüm tarzından kişisel fikirlerine kadar kendisiyle aynı fikirde oldum,çok iyiydi.

Kitabı MoonMoon Contrail(bu aralar taktığım şarkı) ve Bye Bye Sea - My Mind Talks ile yaladım yuttum.

Kitapta çok derin de olmasa tıp var ve ağır gelebilir,bir sürü terim falan var ama yazar onları o kadar iyi açıklıyor ki(yazar dediğim Garry Small) bir şeyler öğrenmeye başlıyorsunuz kitaptan.

Bence tereddüt etmeden alın ve okuyun.Zevk alacağınızı düşünüyorum,en azından benim çok beğendiğim bir kitaptı.Ha dersiniz ben kurgu seviyorum bu bana ağır gelir,onu bilemem.
Ama ben kendim çok zevk alarak okudum,okuduğuma da çok memnunum.
Tavsiye ediyorum :)


Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

8 yorum:

  1. Vakaları şaşırtıcı. Tespitleri mükemmel bir kitap.

    YanıtlaSil
  2. Hep merak ettigim bir kitap, kim okusa müthiş keyif aldım diyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de okumalısınız gerçekten çok keyifli :)

      Sil
  3. Ben uzun zaman önce okumuşturm gerçekten çok guzel bir kitap. Psikolojiye merakı olanların kaçırmaması gereken bir kitap bence :) Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Yorumunu okumadan önce bu kitap konusunda biraz tereddütteydim ama yorumundan sonra okuma hevesimi arttırdın. Emeğine sağlık! ^_^

    YanıtlaSil
  5. Yıllar önce okumuştum.Çok iyi bir kitap.Ben de tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar