24.1.17

Fudanjuku - Akashi Soulmate tepkilerim (MV ve full versiyonu)





Herkese merhaba!

Ve sonunda yazabildiğim yazıların ikincisi.Unuttuğumu sandığınızı düşündüğüm Fudanjuku Akashi -Soulmate'in yazısı.

Arkadaşlar,sonunda bu yazıyı yazma şerefine erişebildiğim için,mutluyum.Akashi Soulmate'i ilk defa bir kaç gün kadar önce izledim.Günlerdir sürekli izleyip duruyorum.

Ah...Fudanjuku...Mükemmeldi.





Öncelikle,bu yazı gecikti çünkü Soulmate müzik klibi internete yüklenmemişti ve ben de yüklenmesini bekliyordum.Ama çok sevdiğim arkadaşım ve ilk ve tek japon tanıdığım Misaki-chan bana klibi videoya çekip gönderince,ona milyonlarca teşekkür ederek izledim ve bayıldım.



Misaki Soulmate'in CD'sini satın almıştı (çok şanslı) ve klibi de izlemişti.Ben de bana gösterebilme imkanı var mı diye sordum.Veee,o da benim için çekip instagram'a yükledi.Canım yaa!

Misaki-chan,arigato gozaimasu.Dai suki desu! ^_^


Böyle sizi bir odaya kapatmak,hiç çıkarmamak istiyorum.Sadece ben göreyim,başka kimse görmesin.
Allahım ponçikler yaa! ^_^

Müzik video hakkında düşüncelerime gelirsek,harikaydı.Kesinlikle bayıldım.Noir'dan daha iyiydi,daha tatlıydı,çok mu çok ponçikti.


sizi yiriiiim ^_^

Fragman videosu tepkilerim hakkında yazdığım yazıda da dediğim gibi,Uramasa ve Kojiro'yu göreceğimiz son tekli olduğu için fuoular(hayranlar) olarak bol Uramasa ve Kojiro vokallerine ihtiyacımız vardı.Beklentimiz karşılandı,Uramasa ve Kojiro'ya bir sürü bölüm verilmiş.Noir'da vokalleri çok azdı,Kojiro'nun bir tane,Uramasa'nın ise Kensui ile birlikte söylediğini saymazsak hiç yoktu.Ama Soulmate beklentilerimizi sonuna kadar karşıladı.En azından benimkileri karşıladı.

Dans kareografisi çok güzeldi.Artık hep serçe parmağımı kullanacağım. :)



Müzik videosunun çekildiği mekan,araya koyulan o çok tatlı sahneler,hepsi harikaydı.Leo'nun sesini bu sefer güzelce duymamız da sevindirdi beni.Leo beni şaşırtmaya devam ediyor.Kızın sesi gün geçtikçe güzelleşiyor sanki.


Tipleer :D
Herkes kendi dünyasında,hiç fotoğraf çekilir gibi bir hava yok :D
Seviyorum kız sizi :)

Kojiro ve Uramasa'ya sonlarda birlikte söylemeleri için nakarat bölümü verilmiş,buna bayıldım.Bu,Fudanjuku üyelerinin bir birlerini nasıl sevip nasıl bir birlerine saygı duyduğunu da gösteriyor.Kojiro ve Uramasa martta ayrılacak ve onlara son vedamızı iyi etmeliyiz.Her ne kadar onlara veda etmek çok zor olsada :(

Bu arada,Kojiro ve Uramasa ayrıldıktan sonra onlar için up uzun ayrı bir yazı yazacağım.



Kostümlere bayıldığımı daha önce de söylemiştim sanırım.Şarkı ve klibi Tomodachi To Yoberu Kimi E'yi(2016 ocağında çıkmış olan Kyohei'nin son şarkısı) çok andırıyordu,kostümler de aynı şekilde çok andırıyor.

Bu aradaaaa,Akashi Soulmate Fudanjuku'nun tarihinde bir ilke imza attı,ilk çıktığı gün Oricon'da(Japonyada en çok satılan müziklerin sıralandığı bir tür liste) ikinci numaraya yükseldi.Sonra sırayla dört ve 10. numaraya indi.



Vee,Soulmate Fudanjuku tarihinde ilk oldu.Orincon'da birinci numaraya yükseldi!Yeniden tebrikler Fudanjuku!

Bu,teklinin ne kadar başarılı olduğunu,ne kadar çok dinlendiğini ve ne kadar çok sattığını gösteriyor.Fudanjuku'nun herhangi bir teklisi ya da albümü şimdiye kadar hiç birinci numaraya kadar yükselmemişti,sadece Be Hero teklisi ikinci numaraya kadar çıkmıştı.Ve bu yıl,Fudanjuku ilk kez birinci numaraya yükseldi!Bu onların en büyük başarısı.

Aynı zamanda,Fudanjuku 2016 sonunda ikinci showroom(showroom'dan önceki yazılarımda bahsetmiştim,twitch gibi bir tür yayın platformu;ama daha çok Japonyada kullanılıyor) ödülünü aldı.

Bu yıl Fudanjuku için bol başarılarla dolu bir yıl olacak gibi.Yolları açık olsun.
Kojiro ve Uramasa'ya veda etmek istemiyorum,çok üzüleceğim.Şimdiden 'ben sizi çok özleyeceğim ama' diye düşünüyorum.Uramasa'nın o garip,genzinden gelen sesini(Renji'nin sesinin tonuna çok benzeyen sesini) ve Kojiro'nun mükemmel liderliğini özleyeceğim.
Yeni üyelerin seçmeleri başlamış bile.Yeni Fudanjuku üyeleri 1994-1997 yılları arasında doğan birileri olacak.Yani Light'dan bile küçük ola bilirler :D
Yeni üyeleri heyecanla bekliyorum.İnşallah Fudanjuku'ya uyacak,güzel sesleri olan ve Kojiro ve Uramasa'yı aratmayan üyeler olurlar.Onların yerini kimse dolduramaz,ama en azından 'Kojiro ve Uramasa'nın yerine bunları mı aldınız!' demeyelim istiyorum.
O zaman,Soulmate'i buraya bırakıyorum,keyifle izleyin.
Bayıldım,çok sevdim.Sürekli dinlerim artık.
Siz de dinleyin,dinletin. :)
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Fudanjuku - Akashi Soulmate (Facebook)

2 yorum:

  1. Fudanjuku'yu senin sayende tanımıştım Aysel, tüm parçalarının hepsini dinleyememiş olsam bile, dinlediklerimi gerçekten çok ama çok beğenmiştim. Soulmate kesinikle çok başarılı. neden serçe parmak dediğini anladım klibi seyredince. Sevimlilerdi. ^^
    umarım gruba yeni katılanlar gidenleri aratmaz. bu arada bizim evde bir süre soulmate'in nağmeleri eksik olmayacak gibi. ciddi anlamda çok sevdim. birazdan 'bu aralar ne dinliyorum' adlı yazına göz atacağım. mp3 çalarım da yeni gruplar olsun istiyorum ki; senin de yazıların bana bu yönde ilaç gibi geliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fudanjuku'yu çok çok çok seven biri olarak yorumun çok sevindirdi beni.İnşallah dediğin gibi olur,gelenler gidenleri aratmaz.Mart ayına da az kaldı,içimde bir keder,bir korku var,yeniler uyum sağlayabilecekler mi diye.İnşallah her şey çok güzel olur.
      Umarım beğenirsin.Yazılarımı böyle dikkatle ve severek okuduğun için teşekkürler.Cansın sen.
      ^_^

      Sil

Okuduğum bloglar