16.6.15

O mu? Bu mu? - Kitap mimi


Merhaba arkadaşlar!


Sabahtan beri blog yazılarını okurken,kitap yorumlarına gülümseyip Deep'in her zamanki düşündüren yazılarını okurken aklımda bu gün ne yazsam sorusu dönüp duruyordu.Ve şanslıymışım ki, önüme Kütüphanemden Kitap Manzaraları'ndan Benherneysem O'nun-blogda kullandığı ismi hep bana garip geliyor- 'O mu? Bu mu?' isimli kitap mimi çıktı.İsteyen herkes yazabilir dediği için ben de yazmaya karar verdim.Umarım mimi beğenirsiniz. :)

İnce mi,kalın mı?
Kalın kitaplar tabi!Onları daha çok severim!

Artemis mi,Ephesus mu?
Ben pdf okuyan biri olarak-ne kadar da acı verici-bu soruya nasıl cevap verebilirim bilmiyorum.Biraz zor olacak ama Artemis diyelim bakalım.Özel bir sebebi yok,sadece o daha güzel geldi. :)
Dizi mi,film mi?
Ben bu soruya film cevabını vereceğim.Diziler bana hep uzun ve yorucu gelmiştir.Şöyle heyecanlı bir film izlemeyi her gün saatlerce dizi izlemeye tercih ederim. :)
Yeşil mi,mavi mi?
Mavi!Mavi benim favori rengim!O rengi çok ama çok seviyorum. :)
Lydia mı,Allison mu?
Dürüst cevap vereceğim,hiçbiri.Ben Teen Wolf izlemiyorum.Dolayısıyla onlar hakkında zerre bilgim yok. :P
Matematik mi,Türkçe mi?
Türkçe,matematik bilgim var ama matematikten sıkılırım ben.Bu soruyu bizim Azebaycan'a uyarlayayım.Ben en çok Ana dili dersini seviyorum.Bana şöyle bir dil bilgisi ile gelin! :)
Labirent serisi mi,Lux serisi mi?
Sapına kadar Lux Serisi!Labirent serisi'ni okumadım zaten. :/ :)
Aynı Yıldızın Altında mı,Siyah Damar mı?
Hiçbiri.Çünkü hiçbirini okumadım.Aynı Yıldızın Altında'yı duydum,ama galiba sonu kötü bitiyor.O yüzden okumadım.Benim yaşıma uygun da değiller zaten. :)
Fantastik mi,Bilim Kurgu mu?
FAN-TAS-TİK!FAN-TAS-TİK!!! :D
Aşk mı,Dram mı?
POLİSİYE! :D :D :D
John Green mi,Brandon Sanderson mı?
Hiçbiri.Çünkü hiçbirinin kitabını okumadım.Okumayı da düşünmüyorum maalesef. :)

Bunlar da benim cevaplarım arkadaşlar.Umarım beğenmişsinizdir.Çoğu soruya 'hiçbiri' cevabını verdim,farkındayım,çünkü bazılarını bilmiyordum.Blog olarak vereceğim bir isim yok,bunu okuyan ve bu mimi bilen herkes yazabilir. :)
Logo Design by FlamingText.com

2 yorum:

Okuduğum bloglar